tiistai 30. elokuuta 2011

Appelsiinimangolla: kalkkuna

Nams! Ihan orgastisen hyviä kalkkunapihvejä meillä tänään. Ja niiiin helppo resepti ja valmistuu nopsaan.


Eli paista voissa marinoimattomat kalkkunapihvit. Kun saaneet hennon rusketuksen, suihki päälle appelsiinipippuria (joka uusi lempparimausteeni, testattu kaakaoon, mokkapaloihin, kanaan, kalaan..toimii kaikessa!) ja suolaa, sitten  sekaan 2dl ruokakermaa ja 2 rkl mango chutneyta. Sekoita.

Keitä riisit. Koko komeuden päälle vaikka sileälehtistä persiljaa. Kutsu joku syömään ja jutelkaa mukavia. Toimii sairaan hyvin myös sienimuhennoksen kanssa. Tähän tulee sellainen jännä, melkein metsäneläimen maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti