tiistai 28. elokuuta 2012

Valkosipulinen kukkakaalisalaatti


Niin kiireinen on syksy taas edessä kahden duunin, harrastusten, vanhempainiltojen ja muun keskellä,  että tuskin entistä paljon enempää ehdin kavereita tavata. Pidän asian kuitenkin agendalla. Oikein tosissani.

Meanwhile in kitchen. Meillä on syöty edelleen usein intialaista ja tässä kuvassa on jo aiemmin blogattua voikanaa basmatiriisillä, jonka ohje on täällä. Uutuutena on ykköshyvää 

Sirkustirehtöörin kukkakaalisalaattia

(jota olen nauttinut kerran sirkuspiknikillä ja ohje on aivan ässähyvä) tämä sopii myös tapas-pöytään muiden viileiden laittojen äärelle


Pilko tuore kukkakaali kulhoon, sekoita yksi purkki kermaviiliä ja creme fraichea, mausta grillimausteella, parilla puristetulla valkosipulinkynnellä ja suolalla. Kaada kukkisten päälle ja anna maustua muutama tunti. Sopii hyvin intiafoodin, grillisafkan ja vaikka salaattipöydän lisäksi. Jopa miesväki, joka ei normaalisti meillä kukkakaaliin koske, veti tätä innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti